AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak çarşafı katlamak

Kahve falında yatak çarşafı katlamak

Kahve falında yatak çarşafı katlamak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, başarısızlığa düşüleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına delalettir.

Kahve falında yatak çarşafı katlamak gördüyseniz:

  • Belli konularda beklediğiniz bilgilere ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında yatak çarşaf katlamak gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatak çarşafı katlamak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çarşaf katlamak yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, talihinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında çarşaf katladığını görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatak yorgan katlamak daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına işarettir.

Kahve falında çok çamaşır katlamak her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında örtü katlamak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşır katlamak işlerinin rast gideceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir