AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağının kırıldığını görmek

Kahve falında yatağının kırıldığını görmek

Kahve falında yatağının kırıldığını görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kafasını rahatlatacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı küçük heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yatağının kırıldığını görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, müjdeli bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında yatağın kırıldığını görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun dişinin kırıldığını görmek kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnağın kırılması görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine inanılır.

Kahve falında takma dişi kırılmak çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurtanın kırılmasını görmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına delalet eder.

Kahve falında topuk kırılması görmek kötüyse düzeleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında ön dişin kırıldığını görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir