AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuk kırılması görmek

Kahve falında topuk kırılması görmek

Kahve falında topuk kırılması görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine, dirliğin bozulabileceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında topuk kırılması gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormalısınız.

Kahve falında topuğun kırıldığını görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında topuğu kırılmış ayakkabı görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine alamet eder.

Kahve falında topuğunun kırıldığını görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı topuğunun kırılmasını görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına delalettir.

Kahve falında topuğunun kırılmasını görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topuklu ayakkabının kırıldığını görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında topuklu ayakkabının topuğunun kırıldığını görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir