AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu bağırsağı görmek

Kahve falında kuzu bağırsağı görmek

Kahve falında kuzu bağırsağı görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine inanılır.

Kahve falında kuzu bağırsağı gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp, neler yapabileceğinizi göstermek isteyeceksiniz.

Kahve falında kuzu bağırsağı görmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, parasının ve malının da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan bağırsak görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına işarettir.

Kahve falında bağırsak kurdu görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine delalet eder.

Kahve falında koyun bağırsağı görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında bağırsak solucanı düşürmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında bağırsak kurdu dökmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında başkasının bağırsağını görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, yarınlarına umutla bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan bağırsağı yemek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir