AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırsağının çıktığını görmek

Kahve falında bağırsağının çıktığını görmek

Kahve falında bağırsağının çıktığını görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kazançların artacağına inanılır.

Kahve falında bağırsağının çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklar, ilgi eksikliği ya da sorunlar varsa ihtiyacınız olan şeyleri öğrenme fırsatı oluşabilir.

Kahve falında bağırsak çıktığını görmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırsağının çıktığını görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından bağırsak çıktığını görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına yorulur.

Kahve falında bağırsak çıkarmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bağırsak kesmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına rivayet eder.

Kahve falında bağırsak görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında inek bağırsağı görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi bağırsağını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir