AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırsak kusmak

Kahve falında bağırsak kusmak

Kahve falında bağırsak kusmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağırsak kusmak gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sorulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında bağırsak kusmak işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine delalettir.

Kahve falında hayvan bağırsağı görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında bağırsak çıkarmak insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bağırsak solucanı görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzu bağırsağı görmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından bağırsak çıktığını görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına işaret eder.

Kahve falında bağırsak kanseri olmak ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine işarettir.

Kahve falında bağırsak temizlemek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir