AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastıkla gezmek

Kahve falında yastıkla gezmek

Kahve falında yastıkla gezmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işaret eder.

Kahve falında yastıkla gezmek gördüyseniz:

  • Siz iyi bir arkadaşsınız.

Kahve falında yastıkla gezmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birine yastık vermek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yastık aldığını görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yastığının altında yılan görmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işaret eder.

Kahve falında yatak yorgan yastık toplamak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına yorulur.

Kahve falında kucakta yastık görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalettir.

Kahve falında yastığa yün doldurmak sağlığının bozulmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında yorgan ve yastık görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir