AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastığa yün doldurmak

Kahve falında yastığa yün doldurmak

Kahve falında yastığa yün doldurmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, işlerini boşvereceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında yastığa yün doldurmak gördüyseniz:

  • Kazanmak için oynuyorsunuz.

Kahve falında yün yastık doldurmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yastığa yün doldurmak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında yastık doldurmak iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine delalet eder.

Kahve falında yastığa pamuk doldurmak ticarette ilerleyeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında yün yastık görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına yorulur.

Kahve falında yün yastık almak bilmek istediklerini öğreneceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yastık yünü görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yün yastık dikmek onu alkışlayacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir