AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastığının altında yılan görmek

Kahve falında yastığının altında yılan görmek

Kahve falında yastığının altında yılan görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, yalnız kalınacağına, önemli sorumluluklar alacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yastığının altında yılan gördüyseniz:

  • Daha sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Kahve falında yastığının altında yılan görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yastık altında yılan görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalet eder.

Kahve falında yılan yastığı görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında yastık altında böcek görmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yastık altında muska görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık içinde altın görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yastık altına para saklamak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında yastık altında para görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, gerekirse özür dileneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir