AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık yüzü görmek

Kahve falında yastık yüzü görmek

Kahve falında yastık yüzü görmek çok güzel günler geçirileceğine, sevindirici şeyler duymaya, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına delalettir.

Kahve falında yastık yüzü gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte son derece başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Kahve falında yüz yastığı görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında yastık yüzü görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına tabir olunur.

Kahve falında yastık yüzü değiştirmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına delalettir.

Kahve falında yastıkla boğulmak burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nakışlı yastık görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli yastık görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yastığa dayanmak bir yandan cenaze olacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine inanılır.

Kahve falında sarı yastık görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir