AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastıkla boğulmak

Kahve falında yastıkla boğulmak

Kahve falında yastıkla boğulmak yakaladığı bu şansın garanti olacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, eski enerjisini bulacağına, şansının da açık olacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yastıkla boğulmak gördüyseniz:

  • Eğilimleriniz konusunda dürüst olmalısınız.

Kahve falında yastıkla boğulmak evine haciz geleceğine, halsizleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yastıkla boğulduğunu görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında köşeli yastık görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, aynı karşılığı alamayacağına delalet eder.

Kahve falında kadife yastık görmek sorunların aşılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yastık taşımak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına işarettir.

Kahve falında küflü yastık görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında lekeli yastık görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yokluk içine düşeceğine yorulur.

Kahve falında pamuk yastık görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir