AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan yastık vermek

Kahve falında yorgan yastık vermek

Kahve falında yorgan yastık vermek fal sahibinin işlerinin açılacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yorgan yastık vermek gördüyseniz:

  • İlginç iş, fikir veya macera teklif eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yatak yorgan yastık toplamak kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize tabir olunur.

Kahve falında beyaz yastık yorgan görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında yatak yorgan yastık görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık yorgan taşımak sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yastık ve yorgan görmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yastık yorgan görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yastık yorgan toplamak ruhunun da şifaya kavuşacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye yorulmaktadır.

Kahve falında yorgan yastık yatak görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir