AnaSayfa / Genel / Kahve falında süs yastığı görmek

Kahve falında süs yastığı görmek

Kahve falında süs yastığı görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, işlerin çığırından çıkacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süs yastığı gördüyseniz:

  • Biraz romantikleşebilirsiniz.

Kahve falında süs yastığı görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş süs balıkları görmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süs kabağı görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süs balık görmek geçiminin yerinde olacağına, iyi anlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü süs balığı görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt süsü görmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında süs görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında süslenip düğüne gitmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir