AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastıkta kan görmek

Kahve falında yastıkta kan görmek

Kahve falında yastıkta kan görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastıkta kan gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan veya ani harcamalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında yastıkta kan görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yeni kararlar alınacağına işarettir.

Kahve falında yastık pamuğu görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski yastık görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadife yastık görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz yastık görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, mutluluğunun daim olacağına işaret eder.

Kahve falında yastıkta yatmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yüzünün hep güleceğine işaret eder.

Kahve falında yastık yorgan toplamak kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında yastık içinde para görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir