AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık savaşı görmek

Kahve falında yastık savaşı görmek

Kahve falında yastık savaşı görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında yastık savaşı gördüyseniz:

  • Romantizm veya sevgi temalı ilişkiler iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yastık savaşı görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Kahve falında yastık savaşı yapmak iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine işarettir.

Kahve falında döşek yastık görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, canını ve malını garanti altına alacağına alamet eder.

Kahve falında küstüm yastığı görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yatak yorgan yastık görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yastık tutmak bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatak yorgan yastık toplamak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi yastık görmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir