AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yastık görmek

Kahve falında mavi yastık görmek

Kahve falında mavi yastık görmek eline para geçeceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi yastık gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan kurtulabilirsiniz.

Kahve falında mavi renk yastık görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında mavi bebek yastığı görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına delalettir.

Kahve falında mavi yastık görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında temiz yastık görmek rahat bir hayata başlayacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine tabir olunur.

Kahve falında yastık hediye almak huzura ve sıhhate kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yastık aldığını görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yastıkta yatmak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yastık tutmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir