AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık kabartmak

Kahve falında yastık kabartmak

Kahve falında yastık kabartmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, manevi olarak hasar alınacağına işaret eder.

Kahve falında yastık kabartmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren fırsatlar imajınızı güçlendirmenize yardım edebilir.

Kahve falında yastık kabartmak daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, hak yoluna döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin kabarmasını görmek dertlerinin sonunun geleceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizi kabarmış görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına işarettir.

Kahve falında kaba et görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kaba su doldurmak sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, güzel günler için yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kaba konuşmak hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabarmış ekmek görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine delalettir.

Kahve falında bir kaba çiş yapmak hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, onun zamanını çalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir