AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kaba su doldurmak

Kahve falında bir kaba su doldurmak

Kahve falında bir kaba su doldurmak çok başarılı olup, kazancının artacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kaba su doldurmak gördüyseniz:

  • İnsanlara dünyayı kurtarmayı dahi önerseniz, sadece siz söylediğiniz için, sizin arkanızdan gelmek veya sizin istediğiniz yollardan ilerlemek istemeyebilirler.

Kahve falında bir kaba su doldurmak çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaba su doldurmak kötü günleri arkasında bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kabarmış deniz görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar kabarması görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine tabir olunur.

Kahve falında hamurun kabarmasını görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak kabarması görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında deniz kabarması görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kabarmış hamur görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir