AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin kabarmasını görmek

Kahve falında denizin kabarmasını görmek

Kahve falında denizin kabarmasını görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, iş yeri sahibi olacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında denizin kabarmasını gördüyseniz:

  • Amaç veya hedeflerinize ulaşmanız ya da bazı işleriniz konusunda engellendiğinizi hissedebilir veya aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kabarmış deniz görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin kabarmasını görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında denizi kabarmış görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına inanılır.

Kahve falında deniz kabarması görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında kabartma tozu görmek kime danışacağını bilemez olacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak kabarması görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında hamurun kabarmasını görmek işlerinin iyi gideceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamur kabarması görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir