AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık istemek

Kahve falında yastık istemek

Kahve falında yastık istemek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yastık istemek gördüyseniz:

  • İster istemez bazı faaliyetlere iştirak etmek zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında yastık istemek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık ve çarşaf görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye yastık vermek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık vermek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yastık kabartmak huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında yastık yünü görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elyaf yastık görmek hoş olaylar yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yastıkta kan görmek daha fazla para kazanacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir