AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık vermek

Kahve falında yastık vermek

Kahve falında yastık vermek üzerindeki kötü imajı sileceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, çabalarının boşa çıkacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına işaret eder.

Kahve falında yastık vermek gördüyseniz:

  • Bazı yöntemlerinizi, yaklaşımlarınızı veya fikirlerinizi beğenmeyen ya da inandırıcı bulmayan kişileri ikna etmeniz gerekebilir.

Kahve falında yatak ve yastık görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına işaret eder.

Kahve falında küstüm yastığı görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında yastık yakmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında yastıkta yatmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk yastığı görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yastık dikmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında yastıkta saç görmek aile saadetinin artacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında çok yastık görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir