AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık çalmak

Kahve falında yastık çalmak

Kahve falında yastık çalmak hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına alamet eder.

Kahve falında yastık çalmak gördüyseniz:

  • Tüm olumsuzluklara rağmen kurmak istediğiniz iş birliklerinin ya da ilişkilerin önünde hiçbir şey duramayacağa benziyor.

Kahve falında yastık çalmak böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, sevineceğine işarettir.

Kahve falında yün yastık dikmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çok farklı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çarşaf yastık görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında ölüden yastık almak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek yastığı görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane yastık görmek çok başarılı adımlar atacağına, yanlış bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli yastık görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yastık diktirmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, zarar göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir