AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün yastık dikmek

Kahve falında yün yastık dikmek

Kahve falında yün yastık dikmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, başının derde gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yün yastık dikmek gördüyseniz:

  • Akıllıca fikirler üreterek sizi yepyeni ufukların açılmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında yün yastık dikmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kasasının daha çok para dolacağına yorulur.

Kahve falında yastığa yün doldurmak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, borçlarının hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında yün yastık görmek başarıları ile tanınacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yün yastık doldurmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yastık yünü görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına delalet eder.

Kahve falında yün yastık almak ruhlarına mevlit okutacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında yün yastık yıkamak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında yastık kılıfı dikmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir