AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık içinde altın görmek

Kahve falında yastık içinde altın görmek

Kahve falında yastık içinde altın görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, bolluk içinde yaşanacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına delalettir.

Kahve falında yastık içinde altın gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle ilgili haberler karşısında düşüncelerinizde değişiklik meydana gelebilir.

Kahve falında yastık içinde altın bulmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında yastık içinde altın görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine delalettir.

Kahve falında yastık içinde muska görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık içinde muska bulmak fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına işaret eder.

Kahve falında yastık içinde para görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık altında altın görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, masa başı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık altında fare görmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yastık altında yılan görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir