AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık altında yılan görmek

Kahve falında yastık altında yılan görmek

Kahve falında yastık altında yılan görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yastık altında yılan gördüyseniz:

  • Dedikodular doğru seçimler yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında yastık altında yılan görmek iş kaybı yaşayacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yastığının altında yılan görmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında yılan yastığı görmek o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yastık altında altın görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yastık altında para bulmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yastık içinde altın bulmak hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık altında bozuk para görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında yastık altına para saklamak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir