AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık altına para saklamak

Kahve falında yastık altına para saklamak

Kahve falında yastık altına para saklamak sonuçtan memnun kalacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, kafa dağıtacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, nahoş sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yastık altına para saklamak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yastık altına para saklamak zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, maddi yükünün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yastığa para saklamak düşmanların barışacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık altında bozuk para görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında yastık altında para bulmak sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına tabir olunur.

Kahve falında yastık altında para görmek yokluk içine düşeceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt para sakladığını görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para saklamak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden para saklamak çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, işlerinin düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir