AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı ağacının çiçek açtığını görmek

Kahve falında kayısı ağacının çiçek açtığını görmek

Kahve falında kayısı ağacının çiçek açtığını görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı ağacının çiçek açtığını gördüyseniz:

  • Ortak kazançların ön planda olacağı bir devredesiniz.

Kahve falında kayısı ağacının çiçek açtığını görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçek açmış kayısı ağacı görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında badem ağacının çiçek açtığını görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma ağacının çiçek açtığını görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erik ağacının çiçek açtığını görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına alamet eder.

Kahve falında çam ağacının çiçek açtığını görmek verdiği emeklerin heba olacağına, korkularından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında meyve ağacının çiçek açtığını görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, elde bulunan imkânların artacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek açmış elma ağacı görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir