AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı ağacında kayısı görmek

Kahve falında kayısı ağacında kayısı görmek

Kahve falında kayısı ağacında kayısı görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında kayısı ağacında kayısı gördüyseniz:

  • Maddi, sevgi temalı veya planlarınızla ilgili başlıklarda stres yaratabilecek bazı gelişmeler yaşanabilir, dikkatli ilerlemek gerekiyor.

Kahve falında kayısı ağacına çıkmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayısı ağacından kayısı toplamak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, kendisi için mal mülk alacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan kayısı almak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı dolu ağaç görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı ağacında kayısı görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, işlerinde bereket olacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan kayısı yemek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına delalettir.

Kahve falında kayısı ağacı dikmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan kayısı toplamak cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, ilim irfan sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir