AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kaplumbağa görmek

Kahve falında yaşlı kaplumbağa görmek

Kahve falında yaşlı kaplumbağa görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, sağlığının yerinde olacağına, rütbe alacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kaplumbağa gördüyseniz:

  • Siz sadece, sizin için önemli şeylerle ilgilenmeli, zaman kaybının önüne geçmelisiniz.

Kahve falında yaşlı kaplumbağa görmek huzurlu ve sakin bir yaşama, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa bulmak huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağayı evinde görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabuğu olmayan kaplumbağa görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü su kaplumbağası görmek umutların yıkılacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kaplumbağa pisliği görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük su kaplumbağası görmek rızık elde edeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaplumbağaların çoğaldığını görmek aile hayatının hayır getireceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir