AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa bulmak

Kahve falında kaplumbağa bulmak

Kahve falında kaplumbağa bulmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa bulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri ilerlemenizin önünde set oluşturabilir.

Kahve falında kaplumbağa bulmak sıkıntılı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında sürüyle kaplumbağa görmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında akvaryumda kaplumbağa görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki başlı kaplumbağa görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz ve kaplumbağa görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan kaplumbağa görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su içinde kaplumbağa görmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında derede kaplumbağa görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir