AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağayı evinde görmek

Kahve falında kaplumbağayı evinde görmek

Kahve falında kaplumbağayı evinde görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında kaplumbağayı evinde gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler, yeni iş birlikleri ya da ek işler söz konusu olabilir.

Kahve falında evinde kaplumbağa görmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde kaplumbağa görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağayı evinde görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağaya yemek vermek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına işarettir.

Kahve falında çok sayıda kaplumbağa görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalettir.

Kahve falında kaplumbağaya binmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ters kaplumbağa görmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağadan korkmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir