AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadın öpmek

Kahve falında yaşlı kadın öpmek

Kahve falında yaşlı kadın öpmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadın öpmek gördüyseniz:

  • Siz hiçbirşey yapmasanız da olaylar hızlı bir şekilde gelişebilir.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadını öpmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadın el öpmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadın öpmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir kadını öpmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadının elini öpmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir