AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı kadınla yatmak

Kahve falında yabancı kadınla yatmak

Kahve falında yabancı kadınla yatmak kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı kadınla yatmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin fazla kendinize merkezlenmiş olması mümkündür.

Kahve falında yabancı bir kadınla yatmak sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yabancı kadınla yatmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı tabir olunur.

Kahve falında yabancı biriyle yatmak canın sıkılacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı bir erkekle yatakta yatmak aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında yabancı evde yatmak bozulan sağlığın düzeleceğine, kırgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı bir erkekle yatmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancıyla yatmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkekle yatmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir