AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı birine sarılıp ağlamak

Kahve falında yaşlı birine sarılıp ağlamak

Kahve falında yaşlı birine sarılıp ağlamak güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birine sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Kararlılık gösteriyorsunuz.

Kahve falında yaşlı birine sarılıp ağlamak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünden yaş gelerek ağlamak geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı birinin ağladığını görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşla ağlamak çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, maddi kriz yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözden yaş gelmeden ağlamak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında gözünden yaş gelmeden ağlamak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadınla ağlamak fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, huzura erileceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı adamın ağladığını görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir