AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşla ağlamak

Kahve falında yaşla ağlamak

Kahve falında yaşla ağlamak çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, işlerinde yenilikler yapacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine, yenisinin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşla ağlamak gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemediği işler için zorlamamalısınız.

Kahve falında gözünden yaş gelerek ağlamak başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı birinin ağladığını görmek onurlu bir hayat süreceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında gözden yaş gelmeden ağlamak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşla ağlamak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birine sarılıp ağlamak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünden yaş gelmeden ağlamak işlerinde aksama olacağına, evliliğinde mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadınla ağlamak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı adamın ağladığını görmek büyük savaşların yaşanacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir