Kahve falında yaşlı kadın eli görmek

Kahve falında yaşlı kadın eli görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, parasının ve malının artacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadın eli gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarınızın, sunduklarınızın veya tekliflerinizin öneminin farkında olmaması sizi üzebilir.

Kahve falında yaşlı bir kadının elini öpmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, ortaklarla aranın bozulacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek birikiminin artacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı kadının elini tutmak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadın el öpmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek çok iyi yerlere geleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek çocuk sahibi olacağına, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kadın eli görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top