AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırarak koşmak

Kahve falında bağırarak koşmak

Kahve falında bağırarak koşmak verimli işlere gireceğine, hem verimi yükselteceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, kazancının hiç azalmayacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında bağırarak koşmak gördüyseniz:

  • Mantıklı olmanız gerekiyor.

Kahve falında bağırarak koşmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında bağıran biri görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına alamet eder.

Kahve falında bağırarak uyanmak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırmaya çalışmak yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bağırıp çağırdığını görmek refah içinde yaşayacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında korkup bağırarak uyanmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bağırarak ağladığını görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında bağıramadığını görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, ticaret ehli kimse olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir