AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırarak salavat getirmek

Kahve falında bağırarak salavat getirmek

Kahve falında bağırarak salavat getirmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet eder.

Kahve falında bağırarak salavat getirmek gördüyseniz:

  • Zaten az arkadaşınız var, bence biraz da başkalarını düşünün.

Kahve falında bağırarak salavat getirmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, ailesindeki huzurun bozulacağına yorulur.

Kahve falında salavat şerif getirmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına alamet eder.

Kahve falında ağlayarak salavat getirmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında deprem olurken salavat getirmek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında depremde salavat getirmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında salavatı şerif getirmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toplu halde salavat getirmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide salavat getirmek zayıflayacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir