AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kadını sırtında taşımak

Kahve falında hamile kadını sırtında taşımak

Kahve falında hamile kadını sırtında taşımak işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, darlık içine düşeceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, karısının çok mutlu olacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kadını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Bir erkekle başınız derde girebilir.

Kahve falında hamile kadını sırtında taşımak kazancın arttırılacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine yorulur.

Kahve falında sırtında yaşlı kadın taşımak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadını sırtında taşımak sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak haneye nifak gireceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı kadını sırtında taşımak başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında sırtında kadın taşımak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadını sırtında taşımak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında hamile kadın taşımak darlığa düşmeyeceğine, rahat rahat yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir