AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadını öpmek

Kahve falında yaşlı kadını öpmek

Kahve falında yaşlı kadını öpmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kudret sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadını öpmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeylerle karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı kadını öpmek başarının adım adım yaklaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadınların elini öpmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadın öpmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, büyük bir işe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadını öpmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı kadın eli öpmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadın el öpmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir