AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadına yemek yedirmek

Kahve falında yaşlı kadına yemek yedirmek

Kahve falında yaşlı kadına yemek yedirmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı kadına yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimse ya da kimselerle birlikte uzakça bir yere gitmeniz ya da bir eğlence yerinde bulunmanız olasıdır.

Kahve falında yaşlı kadına yemek yedirmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı adama yemek yedirmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birine yemek yedirmek saygınlığının artacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadına yemek vermek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kadına yemek vermek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına işaret eder.

Kahve falında yaş pasta yedirmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaş hurma yediğini görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaş incir yediğini görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir