AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş hurma yediğini görmek

Kahve falında yaş hurma yediğini görmek

Kahve falında yaş hurma yediğini görmek muradınıza ereceğinize, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına rivayet eder.

Kahve falında yaş hurma yediğini gördüyseniz:

  • Sanki birilerinin sırtınızdan bir takım oyunlar çevirdiğini düşünüyorsunuz.

Kahve falında yaş hurma yediğini görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yaş hurma görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işarettir.

Kahve falında yaş hurma almak muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yaş hurma yemek rakiplerini gerisinde bırakacağına, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş hurma ağacı görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerini boşvereceğine alamet eder.

Kahve falında hac hurması yediğini görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında trabzon hurması yediğini görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hurma yediğini görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir