AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir kadına yemek vermek

Kahve falında yaşlı bir kadına yemek vermek

Kahve falında yaşlı bir kadına yemek vermek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadına yemek vermek gördüyseniz:

  • Vereceğiniz tavsiyeler ya da öğütler iltifatlara neden olabilir.

Kahve falında yaşlı kadına yemek vermek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kadına yemek yedirmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadına yemek vermek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı kadının gençleştiğini görmek geçiminin zor hale geleceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın sesi duymak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı kadını genç görmek de rahatının yerine geleceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadının hamile görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir