AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadına yemek vermek

Kahve falında yaşlı kadına yemek vermek

Kahve falında yaşlı kadına yemek vermek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı kadına yemek vermek gördüyseniz:

  • Vereceğiniz sözler yapılan veya yapılacak olan anlaşmaları ya da bağlılık yeminlerini güçlendirebilir.

Kahve falında yaşlı bir kadına yemek vermek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadına yemek vermek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadına yemek yedirmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı bir kadını dövmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadına sadaka vermek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı yatalak kadın görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı ve hasta kadın görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında kapalı yaşlı kadın görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir