AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı birini öpmek

Kahve falında yaşlı birini öpmek

Kahve falında yaşlı birini öpmek canının kıymetini bileceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, büyük atılımlar yapılacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı birini öpmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeye odaklanmalısınız.

Kahve falında yaşlı insanların elini öpmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadın elini öpmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadını öpmek hayıflanacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir insanın elini öpmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı adam öpmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlıyı öpmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın öpmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı adamın elini öpmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, hayırlı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir