AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı birine sarılmak

Kahve falında yaşlı birine sarılmak

Kahve falında yaşlı birine sarılmak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, refah içinde yaşayacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı birine sarılmak gördüyseniz:

  • Bir yatırımın getirisi yüksek olabilir.

Kahve falında sarı yaş üzüm görmek küs arkadaşların barışacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir adama sarılmak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birine sarılmak kıtlığın meydana geleceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadına sarılmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadınla sarılmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, dinç kalacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı birine sarılıp ağlamak arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzeye sarılmak hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adama sarılmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir