AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yaş üzüm görmek

Kahve falında sarı yaş üzüm görmek

Kahve falında sarı yaş üzüm görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında sarı yaş üzüm gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişiler bazı konularda sizi zor durumda bırakabilir veya kötü görünmenize neden olabilirler.

Kahve falında sarı yaş üzüm görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil yaş üzüm görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine yorulur.

Kahve falında yaş üzüm satmak kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaş beyaz üzüm görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yaş üzüm yemek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz yaş üzüm görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaş üzüm görmek günahkâr olacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalettir.

Kahve falında yaş kara üzüm görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir