AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırıp ağlamak

Kahve falında bağırıp ağlamak

Kahve falında bağırıp ağlamak hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, kişinin rahat nefes alacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, üzüleceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, iyi şartlarda yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağırıp ağlamak gördüyseniz:

  • Evinize veya sevdiğiz kişilerle ilişkilerinizle ilgili geliştirici aktivitelere odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında bağıra bağıra ağladığını görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının bağırarak ağladığını görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına inanılır.

Kahve falında bağırıp ağlamak bekârlığına da veda edeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bağırarak ağladığını görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bağıra bağıra ağlamak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine delalettir.

Kahve falında bağırarak ağlamak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağırıp ağladığını görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bağırıp yardım istemek muradının gerçekleşeceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir