AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırıp ağladığını görmek

Kahve falında bağırıp ağladığını görmek

Kahve falında bağırıp ağladığını görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, zorluklarını aşacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine işaret eder.

Kahve falında bağırıp ağladığını gördüyseniz:

  • Tekrar bağlantı kurmanız durumunda eski bir ilişkiniz size üzüntü verebilir.

Kahve falında bağıra bağıra ağlamak sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağırarak ağlamak aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine delalettir.

Kahve falında bağırarak ağladığını görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına işaret eder.

Kahve falında bağırıp ağladığını görmek dertleri biteceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bağırıp ağlamak işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının bağırarak ağladığını görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında bağıra bağıra ağladığını görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağırarak konuşmak kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir