Kahve falında yaşlı bir kadın görmek

Kahve falında yaşlı bir kadın görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, adaletin geleceğine, öz güven kazanacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadın gördüyseniz:

  • Farkındalığınız yüksek veya bazı konularda her zamankinden daha hassassınız.

Kahve falında yaşlı kadına kızmak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadın tarafından öpülmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı ve hasta kadın görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadınla yatmak evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadından kaçmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın yaşlı bir kadın görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına inanılır.

Kahve falında kör ve yaşlı kadın görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı kadını gelinlikle görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, daha güçlü hale geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir